Viktig information gällande biljetterna till AC Milan

Publicerad 30 juni 2011

Sällan har en träningsmatch väckt sådant intresse som matchen den 14 augusti. Hela Sverige verkar vara på tårna men det är naturligtvis du som medlem och årskortsinnehavare till Malmö FF som får förtur. Här följer viktig information till er som är intresserade av biljetter till matchen.

Lördag 2 juli klockan 10.00 – 15.00, biljettluckorna på östra sidan av Swedbank Stadion
Biljetterna släpps till årskortsinnehavare och medlemmar i Malmö FF.

Årskorten och medlemskorten MÅSTE uppvisas innan köpet (har du betalt ditt medlemskap den senaste tiden och därav inte fått ditt medlemskort skall du ta med din legitimation då vi har en lista över alla våra medlemmar tillgängliga)

Maximalt 4 biljetter per kort. Om ni är många som vill sitta tillsammans går det naturligtvis bra att en person visar upp flera kort vid köpet.

Observera att vi inte kan garantera att man får de platser man har på Malmö FF:s allsvenska matcher. Korten ger endast förtur till köp av biljetter.

Naturligtvis går det bra att betala biljetterna med kreditkort.

Vi kommer att hålla luckorna öppna så att alla som ställer sig i kön innan 15.00 kommer att bli expedierade. Efter 15.00 kommer vi att sätta stopp i kön.

Är du inte redan medlem går det bra att bli det i MFF Shopen innan du ställer dig i kö till biljettluckorna. MFF Shopen är öppen vardagar 10-18 samt på lördag 10-15.

Om du inte bor i Malmö med omnejd och därigenom inte har möjlighet att komma till Swedbank Stadion på lördag går det bra att senast fredag kl. 12:00 maila biljett@mff.se för att ansöka om biljett. Din förfrågan kommer att behandlas efter att de som är på plats köpt sina biljetter. Tänk på att uppge namn och medlemsnummer/årskortsplats samt vilken typ av biljett du önskar köpa. När din ansökan har blivit behandlad kommer du få ett mail med bokningsnummer och du hämtar därefter ut din biljett via ett Ticnet alternativt ATG-ombud.

Söndagen den 3 juli
Vi har tyvärr ingen möjlighet att sälja några biljetter till matchen mot AC Milan eller HB Torshavn under söndagen på Swedbank Stadion då allt fokus ligger på matchen mot IFK Norrköping. Biljetter till HB Torshavn går att köpa på ticnet.se.

Måndagen den 4 juli klockan 10.00 – 18.00, Biljettluckorna på östra sidan av Swedbank Stadion
Biljetterna släpps till allmänheten. Maximalt 8 biljetter per bokning.
Vi rekommenderar att man köper biljetter via ticnet.se men om man inte har den möjligheten så kan man köpa i biljettluckorna på Swedbank Stadion. Det är dock ingen garanti att man får biljett om man väljer luckorna eftersom det är samma biljetter som säljs på ticnet.se
 

Biljettpriser(totalpris inkl. moms)
Ståplats, vuxen 215:-
Ståplats, ungdom 150 :-
Långsida, ytter 425:-
Långsida, mitt 530:-
Kortsida 315:-
Rullstol, vuxen 215:-
Rullstol, ungdom 150:-