Vi välkomnar två nya företag

Publicerad 02 mars 2012

Ytterliggare två nya ”spelare” klara för MFF Nätverket

Nätverkståget rullar vidare! Det är en underbar känsla när ett företag väljer att gå med i MFF Nätverket och det är en enorm drivkraft när man ser vilken potential det är för företaget att vara med! Vi hälsar alltså ytterliggare två nya företag varmt välkomna i ”Nätverksfamiljen” och vi alla tror på ett långt och gott samarbete!

Magnus Svensson, Försäljningschef Malmö FF

”Vi på Mårtenssons har alltid varit väldigt fotbollsintresserade och följt Malmö FF´s utveckling under åren. Det känns självklart att vi nu ska vara med i nätverket och som sponsor. Vi ser fram emot ett givande samarbete och många spännande stunder i logen”

Mårtensson Trafikskola

”Allting startade med att jag inte hade något val, tror inte det gick många timmar innan jag var medlem i MFF. Nu när vi på Kodexe har fått möjligheten att välja själv, väljer vi naturligtvis himmelsblått. Om vi bara skulle följa våra hjärtans kall hade valet varit mycket enkelt, men nu när även våra hjärnor inser att detta ger oss otroligt bra förutsättningar till nya goda relationer och affärsmöjligheter var valet om möjligt ännu enklare. Vi ser mycket fram emot säsongen som ny lagspelare i Nätverket, vi hoppas på en offensiv roll!”

Michael Nilsson Pauli, Kodexe