– Vi tror på över 18 000 åskådare

Publicerad 08 april 2011

Det närmar sig hemmapremiär och det ser ut att bli en folkfest med välfyllda läktare och ett intressant möte mellan mästaren Roland och lärjungen Pep. Här följer lite information om matchen.

Allmän flaggdag
det är en tradition sedan många år att hemmapremiären är allmän flaggdag. Ta med din flagga till matchen. Har du ingen så passa på att sy och måla en under helgen eller köp en i MFF Shopen.

Premiärmarsch
En annan tradition är att många supportrar väljer att marschera från Möllevångstorget till Swedbank Stadion. Marschen avgår 17.00. För er som inte går i marschen rekommenderar vi entré A eftersom deltagarna i marschen kommer att ledas till entré B

Matchens erbjudande
Vill man vara ordentligt klädd under året så kan man passa på att köpa både hemma- och reservmatchtröja för endast 1000 kronor.

Antal biljetter bokade
I morse var drygt 13 000 biljetter bokade och vi vet av erfarenhet att de sista dagarna säljs väldigt många biljetter inför en match. Enligt Patrik Jandelin, evenemangsansvarig på Malmö FF så tror man på en premiärsiffra på över 18 000 åskådare.

Läs matchprogrammet
Vårt matchprogram Avspark finns för nerladdning. Ladda ner Avspark Nr. 2 här.

Följ direktrapporteringen från matchen på everysport
Fotboll skall ses live men om man av någon anledning inte kan närvara så följer man matchen bäst på Everysports direktrapportering. Här kan man dessutom vinna biljetter till nästa hemmamatch genom att tippa rätt resultat mot HBK.

Diskutera på Facebook
Vill man hålla sig uppdaterad och diskutera Malmö FF så kan man göra som över 25 000 andra himmelsblå nämligen följa oss på Facebook.