Vi söker lagledare och målvaktstränare till våra ungdomslag

Publicerad 24 november 2021 i Nyheter,Ungdom

Vill du vara med och lyfta vår spelarutveckling? Nu söker vi dig som är tillmötesgående, uppmärksam och delar vår värdegrund. Som har ett stort fotbollsintresse och brinner för att utveckla ungdomar.

Just nu söker vi efter materialare och målvaktstränare till vår ungdomslag.

VI SÖKER lagledare

I Malmö FF:s ungdomsverksamhet tillämpas utbildningsplanen ”Den himmelsblå vägen” och utöver det så utgår all verksamhet utifrån MFF:s värdegrund.  Du kommer att ansvara för att våra spelare, flickor och pojkar, födda 2006, 2007 och 2008 får de bästa förutsättningarna för att utvecklas till framtida professionella fotbollsspelare men lika viktigt, att de blir bra människor.  

Under säsong spelar lagen en match i veckan, då ansvarar du för tvätt och packning av matchkläder. Du ser även till att det finns pumpade bollar, västar och vattenflaskor. Står för transporten av matchrelaterat material till lagets bortamatcher samt välkomnar och hänvisar motståndare till sina omklädningsrum när vi spelar på hemmaplan. 

Inför varje match ligger det även i ditt ansvarsområde att fylla i aktuellt matchformulär. Vid cuper ansvarar du även för restider och har du en överblick över turneringens spelschema.

Kvalifikationer

Du som söker har en serviceinriktad inställning och ett optimistiskt förhållningssätt i ditt arbete med ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi

Du blir en del av en ambitiös talangutvecklingsmiljö som odlar människor och potentiella professionella fotbollsspelare till Malmö FF: s A-lag. MFF klädpaket igår utan kostnader och två gratisbiljetter till både Herr och Dam-lagens hemmamatcher.  

Är du den vi söker, kontakta vår Sportchef Ungdom, Per Ågren.
+46 733 20 64 60
per.agren@mff.se

VI SöKER MÅLVAKTSTRÄNARE

I Malmö FF:s ungdomsverksamhet tillämpas utbildningsplanen ”Den himmelsblå vägen” och utöver det så utgår all verksamhet utifrån MFF:s värdegrund.  Du kommer att ansvara för att våra ungdomsspelare får de bästa förutsättningarna för att utvecklas till framtida professionella fotbollsspelare men lika viktigt, att de blir bra människor. 

Du ska arbeta med målvakter i olika åldrar, 9-16 år, ett par kvällar i veckan och gärna se dem i match då och då. I de yngre åldrarna tränar målvakterna i grupper som kan vara upp till sex målvakter och i de äldre lagen sker träning i samband med lagträningen. Gällande träning följer du den ”Den himmelsblå vägen” vad gäller målvaktsspel och den röda tråden från A-lag till ungdomsnivå.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig med fotbollsintresse, erfarenhet som målvakt/eller målvaktstränare som vill utveckla ditt ledarskap, tränarskap och instruktörskap i Sveriges ledande förening. Tränarutbildning MV C är ett krav, andra tränarutbildningar är meriterande men inget krav.  

Vad erbjuder vi 

Du blir en del av en ambitiös talangutvecklingsmiljö som odlar människor och potentiella professionella fotbollsspelare till Malmö FF: s A-lag. MFF klädpaket ingår och två gratisbiljetter till både Herr och Dam-lagens hemmamatcher. Arvode utgår enligt överenskommelse.

Är du den vi söker, kontakta vår Sportchef Ungdom, Per Ågren.  
+46 733 20 64 60  
per.agren@mff.se  

huvudpartners

officiella partners