Var med och designa årskortet för 2018

Publicerad 12 september 2017 i Nyheter

Förnyelsen av årskort är igång och i vinter kommer korten att tryckas och skickas ut till alla som säkrat sin plats på Swedbank Stadion till säsongen 2018. Vi fortsätter med förra årets lyckade koncept och ger alla som vill chansen att vara med och utforma årskortets utseende!

Förra året fick vi in massa kreativa, roliga och fina idéer på hur årskortet borde se ut. Det hela slutade med att MFF:s spelartrupp valde Peter Caapsgårds förslag som han kallade ”Förväntningarnas väg” – en grafisk tolkning av Malmö stads karta i himmelsblått.

Vi fortsätter på den inslagna vägen inför säsongen 2018! Ta chansen att sätta din kreativa prägel på det kommande årskortet och skicka in ditt designförslag till oss. MFF:s spelartrupp väljer under hösten ut sin favorit bland ett urval av de inkomna förslagen. Den vinnande designen kommer att pryda samtliga årskort 2018 och kreatören bakom förslaget får två kostnadsfria årskort till den kommande säsongen.

Låter det som något för dig? Kul! Det här ska du tänka på när du gör din design:

Storlek
Årskortets storlek är 88 mm x 56 mm. Du väljer själv om du vill ha ett stående eller liggande motiv. Det är dock endast kortets framsida som ska designas.

Bara ditt eget material
Använd inte foton, symboler eller mönster som är annans immateriella egendom.

Årtal
Årtalet 2018 ska finnas med i någon form på årskortet.

MFF-känsla
Designen ska utstråla Malmö FF och vara förenlig med föreningens värdegrund. Någon eller båda av våra två huvudfärger ska finnas med.

Himmelsblå:
Pantone: 283
CMYK: 35% Cyan 10% Magenta
Webb: A7D7FF

Emblemblå:
Pantone: 2925
CMYK: 90% Cyan 25% Magenta
Webb: 0092D0

Över 18 år för att delta
För att kunna delta måste du vara över 18 år gammal. Be annars målsman att skicka in ditt förslag åt dig.

 Skicka in ditt designförslag i jpg-, ai-, eller pdf-format till info@mff.se med ämnesraden ”Design 2018” senast måndagen den 2 oktober.

Ange namn, telefonnummer, e-mail och postadress i mailet.

Tack för att du vill vara med och påverka!Har du ännu inte förnyat ditt årskort?
Läs mer här

huvudpartners

officiella partners