Välkomna på en himmelsblå biokväll

Publicerad 01 juni 2004

Är ni intresserade av att se båda Blådårarfilmerna i sträck för en löjligt liten kostnad på den nyrenoverade biografen i Svedala? Fortsätt då att läsa…

Den 28 juni, två dagar innan den allsvenska nystarten, kommer Blådårarfilmerna att visas på den nyrenoverade biografen i Svedala. Du missar inget av EM för den 28 juni är en av två dagar under EM som det är spelfritt.

Det är visserligen nästan en hel månad kvar tills det är dags, men här nedan kommer de preliminära tiderna som gäller för kvällen. Vill understryka att det är med reservation för ändringar.

Intresset finns definitivt. För att vara säker på en plats och för att folk inte åker dit och inte kommer in kan ni boka plats redan nu. Maila initiativtagaren Peter Sundström på sundis84@hotmail.com och uppge namn och telefonnummer. Han gör en lista på alla namnen. Betalning sker ändå på plats. När ni går in säger ni ert namn och den som sitter i kassan kollar listan och ser att det stämmer. Sen betalar ni och slår er ner i salongen. Anmäl er så tidigt som möjligt. Om ni skall på semester så vet de flesta redan vilken/vilka veckor det är. Om ni anmäler er så förväntas det att ni kommer. Om ni anmäler er och sedan upptäcker att ni inte kan skall ni maila och berätta detta. Då stryks ni från listan till förmån för någon annan.

Det enda som krävs för att det skall genomföras är att vi blir minst 90 stycken, vilket inte skall vara några problem. Biografen har 175 platser och finns det efterfrågan kanske samma arrangemang genomförs den 29.e så att alla har möjligheten att se det.

Något pris är inte officiellt satt ännu men cirka 60 kronor har man fått indikationer på. Väldigt prisvärt för två filmer med andra ord.

Peter vill också göra klart för alla att han varken jobbar på biografen eller tjänar någonting på detta. Han gör det helt ideellt för att han tycker det skulle vara riktigt skoj med en sån här kväll ett par dagar innan nystarten. Mer information och detaljer kommer allteftersom det närmar sig på Svenska fans hemsida

Biografen har valt att ha numrerade platser. Därmed kan du önska var du vill sitta någonstans. Exempelvis: långt bak, långt fram, mitten, lite längre bak än mitten osv.

Programmet ser ut som följer:

17.00 – Biljettförsäljningen börjar
17.15 – Insläpp
17.40 – Senast uthämtning av biljetter(sen släpps de fria)
18.00 – Blådårar 1
19.26 – Paus (mat, popcorn, läsk, godis, mingling)
20.00 – Blådårar 2
21.15 – Slut

Anmälan görs till sundis84@hotmail.com