Välkommen till nya MFF.se!

Publicerad 03 april 2019 i Nyheter

Vi är glada att kunna presentera nya MFF.se! Webbplatsen är skapad i samarbete med Malmöbyrån Resultify och är en digital plattform för utveckling av föreningens digitala tjänster.

Med nya MFF.se vill Malmö FF komma ännu närmare supportrar och partners. Utöver ett uppdaterat och fördjupat innehåll har användarvänligheten förbättrats på alla enheter. Det har också skapats nya möjligheter för MFF att analysera och kontinuerligt förbättra upplevelsen för besökarna.

Webbplatsen blir basen för vidareutveckling och integrering av nuvarande och kommande digitala tjänster, bland annat biljettförsäljning, webbshop och lojalitetsprogram. Grunden är nu på plats och nya funktioner och mer innehåll kommer att tillkomma löpande.

Peter Åhlander, press- och informationschef, Malmö FF:

– Nu kan vi möta våra supportrar digitalt på ett betydligt bättre sätt än tidigare. Det kommer att bli lättare att fördjupa relationen med MFF, samtidigt som vi kommer att lära oss mer om vad som är viktigt för våra supportrar när de besöker vår webbplats, säger Peter Åhlander, press- och informationschef, Malmö FF.

Jesper Fuglsang, CEO, Resultify:

– Jag har med stort intresse följt detta projekt från sidlinjen, då jag vet hur mycket det betyder för alla involverade. Inte bara för MFF och Resultify, utan också för alla tusentals supportrar som besöker webbsidan dagligen. Jag är oerhört stolt över att MFF valde Resultify som samarbetspartner, och över att mina kollegor varit enormt kompetenta och professionella genom hela processen.

huvudpartners

officiella partners