Välkommen till MFF, Nikola Djurdjic

Publicerad 17 juli 2015 i Nyheter

Malmö FF kommer under hösten att låna den serbiske anfallaren Nikola Djurdjic från tyska FC Augsburg.

Nikola Djurdjic är en skicklig och erfaren 29-årig anfallare. De senaste åren har han spelat i SpVgg Greuther Fürth och FC Augsburg, varav två år i Bundesliga och ett år i 2. Bundesliga. Dessförinnan var han fyra säsonger i norska FK Haugesund och hösten 2012 ett halvår som inlånad anfallare i Helsingborgs IF under Åge Hareides ledning.

Nikola Djurdjic kommer att spela i nummer 28.

Nikola Djurdjic

“Jag har fått erfarenhet under min tid i Tyskland där jag främst känner att jag blivit bättre rent taktiskt och att jag har blivit mer disciplinerad som fotbollsspelare. Det som MFF:s supportrar kan förvänta sig av mig är att jag är en krigare som hela tiden kämpar och spelar offensivt och aggressivt. Jag är den typen av spelare som ofta kommer till bra målchanser och jag hoppas kunna utnyttja de chanserna för att få publiken att le.”

Daniel Andersson

”Förutom att Nikola Djurdjic är en duktig fotbollsspelare tillför han kvalitéer som vi behöver. Han är klok och jobbar väldigt hårt, är bra i huvudspelet och bra bollmottagare. Han är dessutom en bra framspelare och en bra avslutare inne i boxen”.

En längre intervju samt MFFtv kommer att komma på MFF.se inom kort.


Press är fria att använda vår bild på Nikola förutsatt att ”MFF.se” används som källa.

Högupplöstbild

huvudpartners

officiella partners