Välkommen till medlemsträff på Eleda Stadion

Publicerad 01 december 2021 i Nyheter

Malmö FF bjuder in alla medlemmar för en medlemsträff den 14 december klockan 18:30.

Medlemsträff
Plats: Restaurang 1910, Eleda Stadion ingång 51
Tid: Tisdag 14 december 18:30

På medlemsträffen kommer Anders Pålsson, Daniel Andersson, Niclas Carlnén och Anna Nordström Carlsson runda av året och berätta om vad som är på gång för föreningen. Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor och diskutera aktuella ämnen.

Vaccinationsbevis för inträde
Det registreras allt fler sjukdomsfall av covid-19 i Sverige och Folkhälsomyndigheten har infört ytterligare rekommendationer för att begränsa smittspridningen. Malmö FF tar signalerna på allvar och kommer därför att kräva vaccinationsbevis vid den kommande medlemsträffen. På så vis hoppas vi att fler ska känna sig trygga i att närvara.

Tänk på att oavsett vaccinationsstatus fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och stanna hemma om du uppvisar symptom.

Om du inte kan eller vill vara med på plats kommer det att vara möjligt att följa medlemsträffen digitalt. En länk skickas ut till alla medlemmar samma dag som den hålls.

Frågor
Kontakta medlem@mff.se vid funderingar. Hit ser vi gärna också att du skickar in frågor till mötet i förväg, så att vi kan ge dig så bra svar som möjligt. Detta gäller särskilt dig som önskar att delta digitalt, eftersom vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot frågor via mail under mötets gång. Det är dock möjligt att ställa frågor på plats på mötet.

Ingång 51 på Eleda Stadion öppnar klockan 18:00. Ta med dig medlemskort, vaccinationsbevis och giltig id-handling.

Välkommen!

Önskemål om teckenspråkstolk skickas snarast möjligt till pierre.nordberg@mff.se.

huvudpartners

officiella partners