Välkommen till medlemsträff den 12 juni

Publicerad 12 maj 2022 i Nyheter

Malmö FF bjuder in alla medlemmar till en medlemsträff på Eleda Stadion söndagen den 12 juni.

Under sommaruppehållet bjuder vi traditionsenligt in till en träff för att ge alla medlemmar en personlig inblick i verksamheten. Den här gången utökar vi medlemsträffen med eftermiddagsmingel och möjlighet att ta en tur i MFF-museet.

Dörrarna öppnar kl. 10:30 och medlemsmötet startar 11:00 i vår Foodhall på den nya ytan. På plats från Malmö FF kommer bland andra ordförande Anders Pålsson, VD Niclas Carlnén, marknads- och kommunikationschef Anna Nordström-Carlsson och sportdirektör Daniel Andersson att vara.  

Efter mötet blir det eftermiddagsmingel där man kan umgås och titta på det nya museet. Den som är sugen på tilltugg kan njuta av en grilltallrik och något gott att dricka på Restaurang Erics nya uteservering.

Välkommen!

Datum: Söndagen den 12 juni

Tid: Mötet startar 11:00, dörrarna öppnar 10:30

Plats: Eleda Stadion Foodhall (ingång 7, norra sidan)

Ta med medlemskort och giltig id-handling.

AVTÄCKNING AV CUPTRAPPAN

Klockan 10:30 täcker vi av årtalet 2022 i cuptrappan (ingång A). Jonnie Fedel, som var med som spelare vid den föregående cuptriumfen 1989 och ledare 2022, kommer att vara där för det efterlängtade ögonblicket.

TA ETT FOTO MED POKALERNA

Både Gustaf VI Adolf:s pokal och Lennart Johanssons pokal kommer att finnas på plats. Alla dubbla regerande mästare kan passa på att ta ett foto med pokalerna!

miniutställning

Två medlemmar har bidragit till miniutställningen som kommer att vara igång under medlemsträffen. Det kommer bland annat vara möjligt att se samtliga medlemskort sedan 1937 och en matchanvänd tröja signerad av Bosse Larsson.

Följ medlemsträffen på distans

Du som inte kan närvara på plats kan följa medlemsträffen digitalt. Länk och lösenord skickas ut på mötesdagen.

Teckenspråkstolk

Om det finns behov av teckenspråkstolk, vänligen kontakta medlemansvarig, på pierre.nordberg@mff.se.

Frågor

Om du ska följa mötet på distans kan du skicka in dina frågor till pierre.nordberg@mff.se för att få dem besvarade under mötet. Du behöver inte skicka in frågor på förhand om du närvarar på plats.

huvudpartners

officiella partners