Välkommen till medlemsträff

Publicerad 23 maj 2023 i Nyheter

Välkommen till medlemsträff med representanter från styrelse, operativ- och sportslig ledning och en spännande inblick i fotografen Pierre Mens unika samling av MFF-foton.

När sommaruppehållet inleds är det dags för en medlemsträff för att summera vårsäsongen. Under kvällen kommer styrelsens ordförande Anders Pålsson berätta om styrelsens syn på den pågående säsongen. Niclas Carlnén, VD, och Anna Nordström Carlsson, CCO – marknadschef, berättar om Malmö FF:s operativa arbete och sportchef Daniel Andersson ger sin syn på vårens sportliga resultat och blickar framåt mot resterande delen av året.

Dessutom är vi glada att kunna att kunna bjuda in Pierre Mens, som har följt och fotograferat Malmö FF sedan 50-talet. På medlemsträffen visar och berättar han om utvalda bilder från sin imponerade fotografisamling.

Har du önskemål om teckenspråkstolk eller övriga förfrågningar ber vi dig att snarast höra av dig till medlemsansvarige Pierre Nordberg på pierre.nordberg@mff.se.

Vi ses på medlemsträffen!

Datum: Tisdagen den 13 juni
Tid: 18:30
Plats: Eleda Stadion, Restaurang 1910 (ingång 7)

Bli medlem i Malmö FF

Ännu inte medlem? Bli en del av Malmö FF och ta del av våra medlemsträffar och andra förmåner.

Digitalt medlemskort

Nu kan du bära ditt medlemskort i mobilen. Ladda ner Sportadmin-appen och logga in med din mailadress, den vi skickat det här mailet till. Om du är familjemedlem ser du endast de medlemskort som är kopplade till din mailadress.

Ladda ner appen här »

Följ träffen på distans

Vi livesänder mötet för dig som inte kan vara på plats. En länk till sändningen mailas ut senast samma dag som träffen hålls.

huvudpartners

officiella partners