Välkommen till en julmarknad för Malmö FF:s medlemmar.

Publicerad 19 december 2004

Måndagen den 20 december är det dags för Malmö FF:s julmarknad. Som medlem kan du hämta ditt exemplar av den exklusiva årsboken, köpa julklappar i form av böcker, årskort och souvenirer. Dessutom erbjuder vi, i samarbete med Stjärnstudio, en unik möjlighet att bli fotograferad, iklädd originalmatchtröja, tillsammans med Lennart Johanssons pokal.

Julmarknad:
Måndagen den 20 december 18.00-20.00. Idrottsmuseet (Baltiska Hallens norra foajé). Vi bjuder på glögg, julmust och pepparkakor.

Köp julklappar:
Passa på att köpa julklappar i form av souvenirer, böcker och årskort. På souvenirsidan finns det massor av nyheter.

Spelarna:
Tänk på att spelarna är på semester. De som är i stan på måndagen har lovat att ställa upp men någon repris av fjolåret då alla satt på en rad och skrev autografer kan vi tyvärr inte åstadkomma.

Bli fotograferad:
Stjärnstudio har riggat upp med ljus och bakgrund. Malmö FF står för matchtröjor och pokal. För 99:- har du möjligheten att skaffa ett unikt foto av dig själv i storleken 20 x 25 cm. Fotot skickas hem till dig och portot ingår naturligtvis i priset.

Hämta årsboken på Malmö FF:s Julmarknad
Årsboken är färdigställd och trycks för fullt. Det blir 176 sidor om årets guldsäsong. Det blir som vanligt en exklusiv och genomarbetad bok med många intressanta intervjuer, all tänkbar statistik samt massor med bilder från året bland annat unika bilder från segerfesten och kortegen genom stan tagna av Malmö FF.

Alla medlemmar är välkomna att hämta Årsboken från och med måndagen den 20 december mellan klockan 18.00-20.00 då vi har julmarknad på Idrottsmuseet(Baltiska Hallen).

Därefter finns den att hämta på Kansliet(vid Kulan) från och med den 21 december klockan 08.00. Vi hoppas att alla medlemmar i Malmö med omnejd kan hämta sin årsbok på Kulan till och med den 14 januari då detta sparar massor med portokostnad för föreningen samt att ni får boken tidigare än annars.

De medlemmar som inte hämtat ut sin årsbok per den 14 januari kommer att få boken skickad till sig under januari-februari månad.