Välkommen på möte om ny sjungande sittplats

Publicerad 03 augusti 2017 i Nyheter

MFF anordnar öppet möte torsdagen den 10 augusti 18:00 för diskussion kring ny sjungande sittplats på sektion 28 och halva sektion 27.

På våra hemmamatcher på Swedbank Stadion möts spelarna av en otrolig inramning som bidrar till att ge laget kraft att vinna. De två sjungande sittplatssektionerna Roys hörna och Bobs hörna bidrar båda starkt till den här stämningen.

Sedan en tid tillbaka har det funnits önskemål om en ny sjungande sittplatssektion på Swedbank Stadion. Malmö FF har undersökt möjligheterna för att skapa en sådan och landat i att sektion 28 och halva sektion 27 är lämpliga för detta ändamål.

Därför vill vi bjuda in till ett öppet möte för alla supportar för att samla in intryck och åsikter så att den nya sektionen blir så bra som möjlig.

Mötet hålls torsdagen den 10 augusti klockan 18:00 i Swedbank Stadions mediacenter (ingång 27).

Välkommen och tack för att du engagerar dig!

Du vars årskortsplats omfattas av de eventuella förändringarna har fått ett mail med inbjudan. Du kommer också att informeras om vilka beslut som tas kring sektionen. Har du frågor om din årskortsplats, kontakta biljett@mff.se. Observera att det ännu inte är möjligt att förnya eller göra förändringar på din årskortsplats. Information om detta kommer inom kort.

huvudpartners

officiella partners