Valfridsson inför matchen mot Mallbackens IF

Publicerad 30 april 2024 i Dam,Nyheter

Efter segern borta mot Sunnanå senast är Malmö FF tillbaka på hemmaplan. Tränare Jonas Valfridsson förväntar sig en fysisk matchbild mot Mallbacken.

MATCHFAKTA

Malmö FF – Mallbackens IF
Onsdag 1 maj 11:00
Malmö Stadion

Biljetter till matchen köper ni här.
Matchen sänds på Expressen.

JONAS VALFRIDSSON OM…

…betydelsen att målnollan spräcktes förra omgången
– Det är skönt att ha kommit in i det protokollet, att vi börjat göra mål. Sen tycker vi att vi har gjort två matcher nu där vi skapat väldigt många målchanser, så vi känner att vi är på rätt väg. Nu gjorde vi två senaste och det gäller att fortsätta jobba med det, vilket vi har gjort. Spelarna är glada också nu när vi gjort mål.

…att ha flera spelare borta med skavanker
– Vi har några spelare som har haft lite småskavanker. Det har inte påverkat oss så mycket. Vi kan fortfarande gå runt på det och vi har massa bra spelare som har klivit in och gjort det bra, som vi såg mot Sunnanå. Vi kan ta Agnes (Mårtensson) som ett exempel, hon har inte spelat jättemycket under försäsongen men går in och gör en väldigt fin match. Vi har en bred och fin trupp. Sen hoppas vi att spelarna som har småskavanker kommer tillbaka snart. Malin (Gunnarsson) har tränat i veckan och är på väg tillbaka, till exempel.

…motståndet Mallbackens IF
– Jag förväntar mig en fysisk match. Jag tror de kommer ligga lite lägre mot oss och försöka ställa om. Den typen av matchbild som vi har haft den senaste tiden. För oss handlar det om att lösa upp den typen av motstånd igen. Men jag tror det blir mer fysiskt än det varit tidigare.

PUBLIKINFORMATION

Väskförbud gäller
Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Malmö Stadion.

Insläpp
Entréerna öppnar 10.00.

Kiosker och servering
Supporterhuset står för kiosker och servering. De kommer bland annat finnas möjlighet att köpa grillad korv.

MFF Shopen
Butiken öppnar 10.00 och kommer vara öppen fram till 14.00.

Avspärrningar på stadionområdet
Det kommer vara flera avspärrningar runt Eleda Stadion på grund av cupfinalen vilket påverkar möjligheten att ta sig till Malmö Stadion. Det kommer inte vara möjligt att gå längs långsidorna på Eleda Stadion söderifrån mot Malmö Stadion. Ta dig till insläppet norrifrån för att slippa långa omvägar runt arenan. Om du ställer din bil i parkeringshuset på Eric Perssons väg måste du promenera upp längs gatan till Kulan för att komma in på arenaområdet. Vi rekommenderar dock annat färdmedel, så som gång, kollektivtrafik eller cykel till matchen.

huvudpartners

officiella partners