Valfridsson inför matchen mot Eskilstuna

Publicerad 03 maj 2024 i Dam,Nyheter

Efter en resultatmässigt tung inledning på säsongen är Malmö FF tillbaka på Eleda Stadion. Tränare Jonas Valfridssons hoppas att de sista bitarna i spelet ska lossna.

MATCHFAKTA

Malmö FF – Eskilstuna United DFF
Lördag 4 maj 14.00
Eleda Stadion

Biljetter till matchen köper ni här.
Matchen sänds på Expressen.

JONAS VALFRIDSSON OM…

…skadeläget i truppen:
– Lite bättre. Nu fick vi in Linnea Svensson snabbare än vad vi tänkt och hon visade positiva besked. Positivt också att Sanna Kullberg ser bra ut igen och det känns som att vi kan köra med henne ordentligt igen. Det negativa är däremot Elin Björklund som är borta. På det stora hela lite mer positivt än negativt jämfört med matchen mot Mallbacken.

…hur man hinner ladda om när det är så tätt mellan matcherna:
– Vi har försökt att inte jobba så mycket med kroppen utan i stället med att hitta glädje och kunna slappna av. Vi har gått igenom de positiva delarna som fanns under förra matchen för att få rätt känsla med oss därifrån. Vi ser att vi siffermässigt dominerar varje match vi spelat hittills och vi vet att vi gör bra grejer. Nu handlar det bara om att få det sista att lossna.

…förväntningarna inför matchen:
– Eskilstuna är ett ganska rakt lag. Jag tror det blir en match där vi kommer att få kontrollera och hota med boll på ett bra sätt eftersom de är väldigt snabba i sina anfall. Det brukar bli högintensiva matcher när man möter Eskilstuna, nu kanske det inte blir så med tanke på att båda lagen har spelat match mitt i veckan.

Väskförbud gäller

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.
Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

Insläpp

Entréerna till Eleda Stadion öppnar klockan 13.00.

Mat och dryck

Restaurang Erics är öppen från klockan 12:00.

Kioskerna på Eleda Stadion har ett traditionellt utbud och är öppna innan och under matchen.

Supporterhuset grillar korv i nordöstra hörnan av arenan från klockan 13:00.

Aktiviteter

Ansiktsmålning sker på läktarplan bakom sektion 27 och 26, i anslutning till kioskerna på den Östra sidan.

MFF Support ordnar förfest med DJ på Ståplatstorget från klockan 13.00.

MFF-shopen är öppen mellan 11.00 och 15.00. Mellan 12.00 och 14.00 finns det möjlighet att fotografera sig med svenska cupen-pokalen som bärgades av herrlaget i onsdags.

huvudpartners

officiella partners