Välkommen som spelare i Malmö FF

Nu är du en del av Malmö FF – Sveriges framgångsrikaste fotbollsförening. Det är mer än 100 år sedan föreningen bildades. Du har alltså kommit in i en förening som varit en del av Malmö sedan din farfars far var liten.

Här kan du gå långt

Ingen klubb har haft så många landslagsmän som Malmö FF. Extra glädjande är att många av dem spelat i MFF sedan unga år. Som Zlatan Ibrahimovic och Markus Rosenberg t.ex. Andra spelare som kommit från egna led och som tagit plats i A- laget är Labinot Harbuzi, Jasmin Sudic, Alex Nilsson och Agon Mehmeti. I Malmö FF kan du gå hur långt som helst. Men nyckeln till att lyckas har bara du själv.

Vi finns för dig

Vi ledare och tränare är här för att ge dig möjligheten att nå din fulla potential. Men det är bara upp till dig att ta vara på din talang. Om du tar ansvar för din utveckling genom att alltid göra ditt bästa på träning och match, att alltid lyssna på och respektera dina ledare och att alltid ställa upp för laget – så finns det inga gränser för hur långt du kan nå, som fotbollspelare och som människa. Här finns alla resurser och all den kunskap som behövs. Men det är upp till dig vad du gör av den.

Du är en del av klubben

Som spelare i föreningen representerar du Malmö FF – vart du än kommer. Det är viktigt att du känner att det också innebär ett ansvar. Med hundra års historia i Malmö, berör allt vi gör alltid någon annan människa. Därför är det viktigt att vi alltid uppträder med respekt inför omgivningen och de du träffar på. Tänk därför alltid på vem du är och vad du representerar. Ett artigt bemötande, ett vänligt leende och en vårdad klädsel är viktigare än vad man kan tro. Och inom MFF hyllar vi fair play. Vi respekterar domare och motståndare och vi skyller aldrig ifrån oss om vi drabbas av motgångar.

Kom ihåg varför du älskar fotboll

Under träningsåret kommer det stunder då det inte känns lika lätt. Det kanske inte flyter på som du vill? Du kanske känner att du inte utvecklas eller att andra tar större steg? Det händer kanske saker som gör att du har svårt för att koncentrera dig på träningen? Då får du aldrig glömma bort vad som tagit dig hit. Du har en gåva som många avundas dig. Så även om det känns tufft ibland – kom ihåg varför du älskar fotboll. För det är glädjen som kommer ge dig störst framgångar.

huvudpartners

officiella partners