Upprustningen av stolarna på Stadion genomförd

Publicerad 10 maj 2019 i Nyheter

Malmö FF har genomfört en omfattande renovering av läktarstolarna på Stadion för att göra besöksupplevelsen ännu bättre.

Det är tio år sedan Stadion invigdes och tyvärr har färgen på en del av läktarstolarna sedan dess bleknat och övergått i gråa nyanser. För att göra besöksupplevelsen ännu bättre har nu en omfattande renovering av stolarna genomförts  till hemmamatchen mot IF Elfsborg den 12 maj.

Som tidigare informerats har ytbehandlingen medfört att stolarna rent visuellt kan komma att se värre ut direkt efter renoveringen och det kan ta ett par månader innan det slutgiltiga resultatet syns.

BAKGRUNDSFAKTA OM STOLARNA PÅ STADION

Även om det rent mekaniskt inte är något fel på stolarna levde de inte upp till förväntningarna MFF hade på produkten, eftersom färgen började blekna strax efter att garantin gått ut. Därför har en omfattande renovering av stolarna gjorts och enskilda stolar har bytts ut mot nya.

Inför renoveringen undersöktes olika metoder och valet föll på en som med gott resultat använts på bland annat Emirates Stadium i London.

huvudpartners

officiella partners