Upplev MFF-festen på plats – All info här

Publicerad 31 juli 2010

Fotboll skall ses live så välkomna till matchen mot GAIS imorgon 16.30. Här presenterar vi all information som behövs. för en lyckad fotbollssöndag.

Vädret
Det skall bli sol med lite inslag av moln och cirka 23 grader. Perfekt fotbollsväder med andra ord.

Stadion
Swedbank Stadion är Sveriges bästa fotbollsstadion. Om det är någonstans du skall se fotboll – och det skall du såklart – så är det här. Du har en perfekt överblick för spelet men är samtidigt intimt nära spelarna. bra stämning och fantastiska tifon.

Tiden
Klockan 16.30 en söndag är en perfekt avsparkstid. Du hinner med att påta i trädgården eller söndagslunchen med svärmor och ändå vara i god tid till matchen. Efter matchen hinner man med en sväng på stan eller ett kvällsdopp.

Priset
Vi vill gärna slå ett slag för vår familjeläktare. Imorgon mot GAIS går två vuxna och två barn och ser allsvensk fotboll på familjeläktaren(sittplats) för endast 400 kronor. På ståplats kostar det 140 kronor för vuxen och 90 för ungdomar till och med 16 år. På sittplats finns det biljetter från 200 kronor.

MFF- målgaranti?
Kan vi inte lova men de senaste åtta hemmamatcherna i allsvenskan har Malmö FF gjort mål i alla. 17 mål totalt. Det är drygt två i snitt.

Kom i tid – en del av fotbollsupplevelsen
Undvik köerna till biljettluckorna. Köp förköp på ticnet.se eller kom tidigt till biljettluckorna på stadion. Det är nästan aldrig någon längre kö till själva inscanningen utan de köer som finns är oftast till biljettluckorna. Har du skaffat biljett slipper du oroa dig.

MFF Shopen
Passa på att besöka MFF Shopen – Sveriges största souvenirbutik. Det finns alltid något nytt att titta på.

O´Learys
Varför inte ta något att äte eller dricka på O´Learys restaurang. Utanför finns en stor uteservering där du kan sitta och titta på folkhavet utanför.

Picknick/Parkhäng i Pildammsparken
Dagen till ära kan man ansluta till det glada ljusblå gänget som fixar parkhäng i Tallriken? Ett annat alternativ är att ha en egen skön picknick i Pildamsparken.

Tifoinsamling
Våra fantastiska tifokillar och tjejer från MT96 har ett meddelande till alla besökare på söndag:

”Hundraårsfirandet av Malmö FF är i full gång och kommer fortsätta ett bra tag till. Inför nästan varje hemmamatch har laget mött ett tifo som hyllat skeenden och personer i MFF:s historia. För att bekosta nya tifoarrangemang kommer vi samla in pengar i samband med matchen mot GAIS.

Inför matchen kommer vi som vanligt finnas vid varje insläpp till Nya Stadion. Arrangemangen bekostas enbart av ditt och dina medsupportrars bidrag och är supportrarnas gåva till Malmö FF. Ditt bidrag behövs!

Skänk en slant till Tifofonden!”

 

Välkomna till fotbollsupplevelsen på Swedbank Stadion!