Uppdatering av Malmö FF:s träningsmatcher

Publicerad 17 februari 2005

Eventuellt avancemang i Royal League och ett träningsläger i Turkiet gör att det skett en del förändringar rörande Malmö FF:s träningsmatcher. Här följer en aktuell uppdatering.

Den 24 februari spelar Malmö FF borta mot Odense. Sedan är det tomt med inbokade matcher. Blir det ett avancemang i Royal League så kommer matcherna med automatik men annars blir det upp till Tom Prahl & Co att snabbt skaffa fram ersättningsmatcher. Nästa säkra inbokade match går en månad efter Odensematchen

En hemmamatch mot Stabaek är inlagd skärtorsdagen den 24 mars. Tid och plats är än så länge osäker men den lär gå tidigt på eftermiddagen troligtvis 13.00.

Matchen mot HIF utgår. Anledningen är att matchen var bokad till den 28 mars. Men den 27 mars åker Malmö FF på träningsläger till Turkiet. Någon annan lämplig dag för matchen har inte hittats. Det har spekulerats att matchen skulle ställas in på grund av eventuella huliganbråk, men så är absolut inte fallet. Så här säger exempelvis HIF:s ordförande Sten-Inge Fredin på hif.se om de spekulationerna.
”Huliganer har inte alls påverkat detta beslut, hade det rent sportsligt gått att genomföra hade några rötägg inte skrämt oss att genomföra matchen.”

Även matchen mot GAIS blir flyttad på grund av träningslägret i Turkiet. Den blir nu generalrepetition innan premiären och spelas tisdagen den 5 april på Malmö Stadion . Troligen klockan 16.00.
Klicka här för att komma till spelschemat

Om någon undrar varför endast de första omgångarna av Allsvenskan är inlagda i spelschemat så beror det på att det är så långt vi vet med säkerhet. Listan kommer att uppdateras om ett tag