***Uppdaterad information 2/10*** gällande bortamatchen mot TFF

Publicerad 30 september 2010

Här följer information om biljetter, vägval och val av sektioner på Vångavallen

Biljetter ***UPPDATERAD INFORMATION 2/10***
Ståplatsbiljetter till Malmö FF:s sektion kan köpas i MFF Shopen fram till och med lördag klockan 14.30
TFF meddelade under lördagen att man kommer att sälja de sista biljetterna till MFF-sektionen på plats under söndagen. Biljetterna kommer att säljas vid insläppen.

Kom i god tid
Matchen börjar 18.00(på tidigt utskrivna biljetter står det 17.00) men redan 16.00 öppnar grindarna. Kom i god tid för det kan ta tid att ta sig till Trelleborg, att hitta parkering och att komma in

Att ta sig till Vångavallen
Det vimlar av vägarbeten mellan Malmö och Trelleborg och vissa sträckor är nere i 30 km i hastighetsbegränsning. Välj exempelvis hellre väg 101 och 108 om du bor i anslutning till dessa.

Parkering
Parkering finns vid Söderslättshallen och Bilia. Östervångsgatan är avstängd hela dagen.

Många MFF-are – få insläpp.
Sektionen som reserverats till MFF:s supportrar rymmer 2400 personer. Men det finns bara fyra insläpp. Kom i tid för att undvika missa början av matchen.

Placering på Vångavallen
Supportrarna till Malmö FF har tre läktare till sitt förfogande. För allas trevnad så rekommenderas en uppdelning enligt följande:

*Ståplatssektion långsida, bredvid huvudläktaren, är främst avsedd för familjer och äldre som vill se matchen i lite mer lugn och ro.

*Ståplatsektion långsida, del av den ”nyare” läktaren, är främst avsedd för personer som på ett aktivt sätt stöttar laget genom sång och flaggor.

*Ståplatssektion kortsida där man väljer om man vill stå närmare den lugnare läktaren eller närmare den mer aktiva läktaren