U21: Vinst mot Landskrona BoIS

Publicerad 25 april 2023 i Herr,Nyheter,U21-match

Niklas Moisander och Mahamé Siby återfanns i startelvan i matchen mot Landskrona BoIS. Duon spelade drygt 30 minuter och Siby hann med att bli målskytt när BoIS besegrades med 3–1.

Mahamé Siby gjorde matchens första mål.

Matchfakta

Malmö FF–Landskrona BoIS 3–1 (1–1)
Mål: Siby (24′), Lewicki (75′) Bolin (89′)

Theodor Olsson efter matchen

– Jag tycker att vi började spela på ett bra sätt i första halvlek. Vi vann ganska mycket boll med vårt presspel och skapade en hel del bra lägen på kontringar. Vi vann bollen men lyckades inte riktigt göra mål. Det var riktigt roligt för Siby att han fick starta och göra ett mål.

– I andra halvlek tycker jag vi blir lite passiva. Vi står mer och tittar på tills vi av någon anledning börjar pressa på de sista 20 minuterna. Då skapar vi också lägen och gör ett jättefint mål när Oscar petar in den.

– Jag tyckte vi hanterade deras försvarsspel bra. Det är svårt när man alltid har en spelare i ryggen på sig, vi tog hjälp av varandra. De gångerna de inte blev så bra var väl när vi var lite utspridda, då blev det mycket en mot en. Det är inte så lätt alltid. Men vi var bra när vi hängde ihop och hjälpte varandra i situationerna. Så det är jag nöjd med.

Laguppställningen

Melker Ellborg
Jonas Knudsen, Niklas Moisander, Samuel Kotto, Martin Olsson
Oscar Lewicki, Emmanuel Lomotey
Moustafa Zeidan, Mahamé Siby, Hugo Bolin
Daniel Gudjohnsen

Ersättare: Alexi Hughes, Zakaria Loukili, Elison Makolli, Marcus Pettersson, Simon Lindfors, Jacob Shamoun, Hugo Bäckstrand

huvudpartners

officiella partners