U21: Vinst med 9-1 mot Jönköpings Södra IF

Publicerad 17 juni 2016 i U21-match

Det blev storseger för ett ungt U21-lag mot Jönköpings Södra. 

U19-tränaren Roland Larsson ansvarade för gårdagens match, och mönstrade en trupp som till största del bestod av spelare från U19 men även några U17-spelare. 

– Som siffrorna visar så var vi överlägsna från start till mål. Satte igång direkt med ett bra passningsspel och de fick slita väldigt hårt för att få fatt i bollen. Det var faktiskt ingen topprestation från vår sida utan vi spelade helt ok, det finns lite mer spelmässigt att plocka fram. Samtidigt gick vi runt på många spelare också men vi gjorde en gedigen insats både offensivt och defensivt, säger Roland Larsson. 

Nio gjorda mål och Roland Larsson var extra nöjd med att det var anfallspelare som gjorde målen.

– Det som var kul var att många av våra forwards fick göra mål. Emin [Karaman] gjorde tre, Isak [Redzic] gjorde två, Pavle [Vagic] kom in och spelade andra halvlek och gjorde tre mål och sen gjorde Max [Olsson] ett. Så det är bra för deras självförtroende naturligtvis. 

– Här är mer att plocka ut som sagt. Men många av killarna har spelat väldigt mycket, såväl seriespel i U19 och 17 som landslagsspel och jag beundrar deras attityd och inställning att alltid ge sitt yttersta, avslutar Roland Larsson.

Folksam U21 Allsvenskan Södra
Malmö FF – Jönköpings Södra IF 9-1
Mål: Emin Karaman 3, Pavle Vagic 3, Isak Redzic 2, Max Olsson.

huvudpartners

officiella partners