U21: Tung förlust uppe i Norrköping

Publicerad 28 september 2015 i Nyheter

Det var på förhand en tuff match då Norrköping valde att plocka med en del spelare från sin a-trupp. Men efter en 8-0-förlust var det svårt för tränaren Yksel Osmanovski att peka på just det eller något annat konkret som gick fel idag. Han menar snarare att det var en kombination av flera saker.

Norrköping var, som resultatet också visar, det bättre laget genom hela matchen. Hemmalaget tog vara på sina chanser samtidigt som MFF hade svårt att förvalta de få chanser man skapade. 
Efter matchen hade Yksel följande att säga:  

– Vi har för dagen ett ungt lag med en kombination av ett fåtal äldre. Den kombinationen gick inte riktigt hem idag. Vi möter trots allt en hel del spelare som kommer direkt från Norrköpings a-trupp. Det vill jag dock inte använda som någon ursäkt. Killarna ska givetvis ha en bättre inställning än den de visar upp idag, menar han.

Vidare ansåg Yksel att förluster som denna är sällsynta och att killarna förhoppningsvis drar en stor lärdom från detta och kommer igen ordentligt till nästa match mot Hammarby den 6 oktober på Malmö Stadion.

huvudpartners

officiella partners