U21 möter Ängelholm borta i slutspelet

Publicerad 06 oktober 2009

MFF är redan klara för kvartsfinal i U21-slutspelet, men kvällens bortamatch mot Ängelholm är likväl långt ifrån betydelselös. Med i startelvan finns bland andra en trio P18-landslagsmän och en provspelande mittfältare från Pelister, Stefan Ilic.

Ängelholms FF U21 – Malmö FF U21
Tisdag 6 oktober 18.00

MFF:s laguppställning
Dusan Melichárek

Pelle Holm, Markus Halsti, Filip Stenström, Tobias Malm

Muamet Asanovski, Ivo Pekalski, Stefan Ilic, Jimmy Durmaz

Pontus Jansson, Edward Ofere

Ersättare: Tobias Uddenäs(mv), Jetmir Useinovski, Hicham Ali, Dardan Rexhepi, Alex Nilsson.

Efter 4-1 över IFK Göteborg och 3-2 över Örgryte är MFF redan klara för kvartsfinal i U21-slutspelet, men tisdagens resterande gruppspelsmatch mot Ängelholm borta är likväl långt ifrån betydelselös.

– Vinner vi eller spelar oavgjort blir vi gruppsegrare. Då har vi hemmamatch i kvartsfinalen och möter Falkenberg eller Sirius. Förlorar vi blir vi tvåa i gruppen och får möta HIF borta i kvarten, säger Leif Engqvist inför matchen.

I startelvan gör Ivo Pekalski comeback på mittfältet efter en skadeperiod, och får sällskap av provspelande Stefan Ilic, född 1991, från trelleborgsklubben Pelister.

Filip Stenström, Muamet Asanovski och Pontus Jansson är alla uttagna till P18-landslaget, som spelar tre EM-kvalmatcher på fem dager 9-14 oktober. Med i den blågula ledarstaben för övrigt Leif Engqvist.

Från A-truppen får bland andra Edward Ofere och Markus Halsti speltid efter att ha varit avstängd respektive bänkad i senaste matchen.

/Tobias Christoffersson