U21: MFF – IFK Norrköping 0-0

Publicerad 27 september 2016 i U21-match

Mållöst mot IFK Norrköping för U21 trots kraftigt spelövertag, men spelmässigt lyfte Olof Persson fram insatsen som en av de bättre under säsongen.

– Jag är jättenöjd med prestationen idag, målen saknas givetvis men jag kan inte klaga på killarna efter den här insatsen, säger Olof Persson efter matchen.

I såväl första som andra halvlek var det MFF som hade kraftigt spelövertag men lyckades inte få utdelning trots den stora dominansen.

– Första halvlek var kanske den bästa halvleken vi gjort på hela säsongen. Vi borde kanske ha skapat några fler klara målchanser men vi har ändå en boll som de räddar på mållinjen och en hel del andra möjligheter att göra mål. Jag har svårt att komma ihåg om de har någon målchans över huvud taget, säger Olof Persson.

På grund av problem med skador har fyra spelare från dagens startelva tränat med A-truppen och Olof Persson var nöjd med alla fyra.

– Jag tycker både Dennis [Hadzikadunic] och Hugo [Andersson] gör klockrena insatser. Samuel Adrian är kanske bäst på plan idag och för Emin [Karaman] var det bara målet som saknades.

Laguppställning
Fredrik Andersson
Andreas Vindheim, Dennis Hadzikadunic, Hugo Andersson, Anton Kralj
Felix Olsson Lundgren, Samuel Adrian, Victor Christiansson, Felix Konstandeliasz
Teddy Bergqvist, Emin Karaman

Ersättare: Marko Johansson, Aron Mar Brynjarsson, Truls Verngren, Oscar Petersson, Adrian Edqvist, Isak Redzic

Folksam U21 A-slutspel, grupp 1
Malmö FF – IFK Norrköping 0-0

huvudpartners

officiella partners