U21-laget i SM-kvartsfinal på Malmö Stadion idag

Publicerad 15 oktober 2009

MFF:s U21-lag möter Falkenberg hemma i SM-slutspelets kvartsfinal idag, avspark på Malmö Stadion 17.00. I startelvan återfinns bland andra Gabriel, Jeffrey Aubynn, Jimmy Durmaz och Alex Nilsson. Direktrapportering från matchen kommer att ske.

Malmö FF U21 – Falkenbergs FF U21
Kvartsfinal i SM-slutspelet för U21-lag
Malmö Stadion torsdag 15 oktober 17.00
Fri entré

MFF:s startelva
Dusan Melichárek

Pelle Holm, Patrik Karlsson, Gabriel, Tobias Malm

Hicham Ali, Ivo Pekalski, Jeffrey Aubynn, Jimmy Durmaz

Dardan Rexhepi, Alex Nilsson

Ersättare: Tobias Uddenäs(mv), Nenad Stojadinovic, Amin Nazari, Skerdilaid Gashi, Robin Simovic.

Med fem spelare från juniorlaget och sex från A-truppen men endast tre över 21 utgör MFF:s U21-startelva till eftermiddagens SM-kvartsfinal mot Falkenberg en intressant mix. På bänken sitter ytterligare fem juniorer redo för inhopp.

En handfull spelare som varit bofasta i U21-laget under säsongen saknas. Filip Stenström, Pontus Jansson och Muamet Asanovski spelade alla match med P91-landslaget igår (dessvärre förlust mot Ukraina och grusat hopp att gå vidare till nästa EM-kvalrunda) och ställs över, för att istället matchas i söndagens JSM-kvartsfinal (Muamet Asanovski är dessutom avstängd). Även Dejan Garaca sparas till helgen.

Bland de som spelar märks Jeffrey Aubynn, tillbaka efter en skadeperiod och på en central mittfältsplats i startelvan tillsammans med Ivo Pekalski. Gabriel är avstängd i måndagens allsvenska match mot IFK Göteborg och får därför hålla ångan uppe i U21-laget.

På A-lagets skadelista finns Agon Mehmeti och Rick Kruys, båda i rehabträning för närvarande.

Välkommen att heja fram U21-laget till vidare avancemang i SM-slutspelet, entrén är fri och avsparken sker 17.00 på Malmö Stadion.

För de som inte har möjlighet att se matchen på plats kommer Patrik Jandelin att direktrapportera från everysport.compå följande länk http://match.everysport.com/sport_game.html?eventId=9848031