U21: Inför MFF – Halmstads BK

Publicerad 30 maj 2017 i Nyheter

Trots förlusten i senaste matchen mot BK Häcken har U21-laget ett bra facit i årets serie med fem vinster av åtta möjliga. I eftermiddag kommer Halmstads BK på besök och det är avspark 16:00 på Hyllie IP.

MFF ligger tvåa i tabellen, en poäng efter IFK Göteborg, men med två matcher mindre spelade. En vinst i dagens match innebär serieledning under uppehållet för U21-laget.

– Vi vill ta möjligheten att leda serien under uppehållet och vi ställer upp med ett riktigt bra lag idag. Jag vill se att vi driver upp tempot rejält i matchen och på det sättet göra det svårt för Halmstad, säger MFF:s tränare Jens Fjellström. 

I matchen kommer Souleymane Coulibaly från Mali att provspela med MFF. Coulibaly är en försvarsspelare som är född 1996.

– Han är en spelare som ser intressant ut och i dagens U21-match får vi chansen att titta på honom, säger Daniel Andersson, sportchef i Malmö FF.

Laguppställning
Fredrik Andersson
Souleymane Coulibaly, Dennis Hadzikadunic, Franz Brorsson, Anton Kralj
Andreas Vindheim, Mattias Svanberg, Samuel Adrian, Pavle Vagic
Teddy Bergqvist, Laorent Shabani

Ersättare: Mathias Nilsson, Aron Mar Brynjarsson, Hugo Andersson, Victor Christiansson, Felix Konstandeliasz, Max Olsson.

U21: Malmö FF – Halmstads BK
Tisdag 30 maj 16:00
Hyllie IP

Det är fritt inträde till matchen. Välkomna!

huvudpartners

officiella partners