U21: Falkenbergs FF – MFF 2-1

Publicerad 03 april 2019 i Nyheter,U21-match

En bra andra halvlek räckte inte för U21 som förlorade mot Falkenbergs FF.

Ett ungt MFF U21 ställdes mot ett betydligt mer erfaret Falkenbergs FF som kom till matchen med nio spelare från A-laget. Det märktes framför allt första 10-15 minuterna, menar Andreas Georgson.

– Vi har lite problem med att komma in i tempot och duellspelet i inledningen av matchen, och vi är också lite slarviga i vår speluppbyggnad. Vi växer in i matchen men ligger ändå under med två mål i paus eftersom vi gör lite för många misstag och har svårt att hitta rytmen i spelet.

MFF reducerar i mitten av den andra halvleken genom Laorent Shabani och hade chanser att kvittera, men åker hem tomhänta trots att spelet efter halvtidsvilan kanske förtjänade mer.

– Spelet i andra halvlek är vi riktigt nöjda med. Vi får in en reducering, pressar dem bra och borde fått med oss ett oavgjort resultat. Hela deras tränarstab var på plats och berömde vårt spel och våra spelare men idag räckte det tyvärr inte till poäng trots en bra andra halvlek. Så det är lite delade känslor, summerade Andreas Georgson efter matchen.

Laguppställning
Lamin Sarr
Noel Hansson, Johan Rapp, Samuel Adrian
Amel Crnalic, Amel Mujanic, Bonke Innocent, Melker Nilsson, Jesper Dickman
Laorent Shabani, Amin Sarr

Ersättare: Erik Lindblom, Patriot Sejdiu, Victor Larsson, Mubaarak Nuh, Albin Sundgren, Marcel El-Marakbji

huvudpartners

officiella partners