U17 möter Leicester

Publicerad 26 juli 2022 i Nyheter,Ungdom

Onsdagen den 27 juli möter vårt U17-lag engelskt motstånd när de ställs mot Leicester Citys ungdomsakademi i en träningsmatch.

Leicester Citys U16/U17-lag har under veckan varit på besök med ett träningsläger i Malmö. På onsdgag avslutas lägret med en träningsmatch mot MFF U17. 

Matchen spelas kl.11.00 på plan 7. 

Per-OLA LINDKVIST, HUVUDTRÄNARE MFF P17

– Det här är ett utmärkt tillfälle för oss att se var vi står. Vi har stora förväntningar på att möta ett bollskickligt och duktigt motstånd som spelar fotboll i hög tempo.

– Vi letar hela tiden efter utbyten och möjligheter att möta internationellt motstånd. Det brukar bli annorlunda matcher jämfört med de vi är vana vid från seriespelet och i utbildningssyfte är det här guld värt för våra killar.

– Oavsett vem vi möter vill vi alltid vara det laget som kontrollerar matchen. Det kommer bli tufft men vi går in med samma inställning mot Leicester. Våren har överträffat våra förväntningar, vi har kommit långt och vill fortsätta på den här banan. Vi kommer ge ett par provspelare chansen imorgon så på så vis blir inte detta en ”vanlig” match. Men det ska bli otroligt kul.

Om matchen

Vad: U16/U17-träningsmatch mot Leicester City. 
Var: Plan 7
När: Onsdag 27/7 kl.11:00

huvudpartners

officiella partners