Två segrar till att skriva hem om

Publicerad 18 september 2007

Både Malmö FF:s juniorer och P16 killar vann sina senaste matcher.

Juniorerna bortaslog BK Häcken med 4-2 och P16 fullkomligt krossade stackars seriejumbon Lyckeby GoIF med hela 16-0!

Festim Bytyqi

Christoffer Lundin, Mak Dzonlagic, Jasmin Sudic, Anes Mravac.

Baris Hümmet(65), Elvir Biberic, Erdin Demir, Viktor Dahlgren(65).

Adam Weiszevski, Agon Mehmeti.

Max-Ludwig Gustafsson, Sebastian Nordin-Lalehzar, Hamid Alamin, Muamet Asanovski(65), Ruben Grönevik(65)

Kommentar
Nu har vi säkrat seriesegern med god marginal. Killarna ska ha mycket beröm för insatsen mot Häcken. Vi startade inte speciellt bra men efter ca 20 minuter dvs när vi tar ledningen med 1-0, så tar vi oss in i matchen genom att vinna lite fler närkamper och att våra positioner i försvarsspelet blir bättre. Adam gör två fina mål där han springer ifrån Häckens backlinje efter två fina passningar av Baris. Vi leder i paus med 2-1 och nästan direkt i andra halvlek gör Häcken 2-2 efter ett ganska passivt agerande av vårt försvar. Vinden var besvärlig för oss i första halvlek då vi hade motvind, men i andra gjorde medvinden att vi kunde kliva högre upp i banan. 3-2 gör vår ”notoriske” målskytt Christoffer Lundin efter att spelat vägg på högerkanten och kommer in i straffområdet och med härlig vilja forcerar in 3-2. Matchen står sedan och väger lite. Häcken går ner på trebackslinje, vilket gör att vi får mer utrymme i vårt anfallsspel och strax innan full tid spelar Agon fram Elvir som säkert sätter bollen i mål.

Vår nästa match är mot Örgryte IS nästa Lördag kl 13:00 på Malmö Stadion.