TV: Zlatan Ibrahimovic om statyn

Publicerad 10 oktober 2019 i Nyheter

Se den exklusiva intervjun i spelaren ovan.

Tisdagen den 8 oktober 2019 avtäcktes en 500 kg tung och 3,5 meter hög guldskimrande staty föreställande Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna på Stadiontorget i Malmö. Här berättar Zlatan Ibrahimovic själv om skulpturen, vad den betyder för honom och besöket i hans hemstad.

Betydelsen

”Det känns overkligt med tanke på allt jag har gått igenom. Det jag har fått vinna. Alla medaljer, målen, matcherna, stödet från publiken. Men att få en staty är på en helt annan nivå. Det sluter hela cirkeln.”

Följ med bakom kulisserna under Zlatans besök i Malmö.

Så länge du jobbar hårt, tror på det du gör och har en stark vilja så kommer man lyckas. Kan jag lyckas, kan alla lyckas. Tro mig, jag är inget speciellt. Det är bara det att jag är bäst på det jag gör.

– Zlatan Ibrahimovic på scenen inför tusentals åskådare på Stadiontorget i Malmö.

media

För användning av filmmaterialet ovan, bädda in och hänvisa till MFF.se & Svenska Fotbollförbundet.

Vid frågor: kontakta Peter Åhlander, press- och informationschef i Malmö FF, +46 708 49 67 13, peter.ahlander@mff.se.

huvudpartners

officiella partners