Truppen mot TFF

Publicerad 07 augusti 2009

Dags för Skånederby mot TFF och både Hans Gren och Daniel Andersson tror på en tät och tuff match på Vångavallen.
Här presenteras den aktuella truppen.

Efter Malmö FF:s stängda träning på det soliga Swedbank Stadions utmärkta gräsmatta så presenterade tränarna följande trupp;

Dusan Melichárek
Johan Dahlin

Jasmin Sudic
Gabriel
Markus Halsti
Ulrich Vinzents

Daniel Andersson
Jeffrey Aubynn
Wilton Figueiredo
Daniel Larsson
Guillermo Molins
Rick Kruys
Robert Åhman Persson
Jiloan Hamad

Agon Mehmeti
Edward Ofere

Hans Gren
”Matcherna mot Trelleborg är alltid lite extra och det märker vi av. Vi möter ett välorganiserat lag med en spelidé som är ganska så tydlig, konsekvent och det gäller att behärska det under 95 minuter. Det gäller för oss att utnyttja deras svagheter samtidigt som vi skall använda våra styrkor på bästa sätt. Alla fotbollsmatcher idag i Allsvenskan är jämna och det blir säkert inget undantag imorgon. Vi har haft bra träningar och många spelare att välja bland så förberedelserna har varit goda för oss. ”

Daniel Andersson
”Det är alltid tuffa och hårda matcher på Vångavallen och det var längesedan vi vann där så vi hoppas att vi skall kunna vända den trenden imorgon. Det kommer att bli en jämn match med mycket kamp så det gäller att stå upp när det smäller, för det kommer det säkert att göra. Trelleborg är starka hemma men jag hoppas vi trots det kan få igång vårt fina spel och att vi får det att lossna framåt för då skall vi ha tre pinnar med oss hem.” 

Avstängda
Ricardinho

Skador
Miljan Mutavdzic, korsband
Niklas Hansson, korsband
Filip Stenström, hjärnskakning

Matchen spelas imorgon lördag klockan 16.00 på Vångavallen. Matchen direktsänds även i TV4.

Matcherna mellan Malmö FF och Trelleborgs FF brukar vara jämna. De senaste årens allsvenska möten har slutat 1-1, 0-0, 1-1, 0-0 och 1-2.