Truppen mot Rangers FC

Publicerad 02 augusti 2011

Även denna match har Rikard Norling tagit ut en trupp om 20 man som bantas till 18 innan match.

På Ibrox var det MFF som var det vassaste laget och som stod som segrare. Ändå menar båda lagens tränare att det är långt ifrån avgjort och att det är Rangers,i kraft av sin rutin och storlek, som har pressen på sig.

– MFF var inte ett dugg bättre än vi räknat med. Vi vet att det är ett bra lag  som är  väldigt välorganiserat lag som dessuotm har sina offensiva spelare som är väldigt, väldigt, snabba, säger Rangers FCs manager Ally McCoist till skotska BBC.

Ändå var förlusten en klar besvikelse:

– Det är ingen hemlighet att det var en dåligt resultat hemma, men det här är inte över på långa vägar. Vi kan mycket väl vända och ta oss vidare, fortsätter McCoist.

Rikard Norling är inne på samma linje:

– MFF är ett stort lag och vi är vana vid att vara favoriter. Men här möter vi Rangers FC med massa rutin från europaspel sedan tidigare och som naturligtvis har mycket större resurser än vi, så det blir en tuff uppgift.

Samtidigt är det ingen tvekan om att både laget och Rikard känner gott självförtroende:

– Det här är en fantastisk match att få spela. Det är vår hemmaplan och vi spelar inför vår publik. Det är bara att njuta.

Truppen mot Rangers FC, som den ser ut dagen innan match.

Målvakter: Dejan Garaca, Dusan Melichareck
Backar: Daniel Andersson, Yago Fernandez, Markus Halsti, Pontus Jansson, Ricardinho, Filip Strenström
Mittfältare/Anfallare: Jeff Aubynn, Jimmy Durmaz, Wilton Figueiredo, Jiloan Hamad, Daniel Larsson, Agon Mehmeti, Miljan Mutavdzic, Amin Nazari, Omid Nazari, Alex Nilsson, Ivo Pekalski, Dardan Rexhepi