Truppen mot KFF

Publicerad 20 juli 2008

Daniel Andersson är tillbaka efter sin skada samtidigt som Kalmar FF:s Cesar Santin kanske har tankarna i Köpenhamn. Hur påverkar detta utgången av morgondagens match?

Kommer Malmö FF:s tredje nyförvärv Mike Jensen också att kastas in i hetluften direkt?

Svaret får ni imorgon. Här presenteras truppen.

Kalmar FF – Malmö FF
Måndagen 21 juli 19.00

MFF:s trupp:

Målvakter:
Jonas Sandqvist, Dusan Melichárek

Försvarare:
Anes Mravac, Markus Halsti, Ulrich Vinzents, Jimmy Dixon, Christian Järdler.

Mittfältare/anfallare:
Robert Åhman Persson, Jonatan Johansson, Mike Jensen, Ola Toivonen, Daniel Andersson, Edward Ofere, Robin Nilsson, Guillermo Molins, Jimmy Touma.

Skador:
Anders Andersson, Babis Stefanidis (båda benbrott), Labinot Harbuzi och Gabriel (båda lårskada), Joakim Nilsson (fotled), Jeffrey Aubynn(överbelastning vaden), Agon Mehmeti (höft), Niklas Skoog (knä).

Kommentar
Att Daniel Andersson och Mike Jensen nu finns tillgängliga i truppen kommenterar assisterande tränare Hans Gren så här:
”Det betyder att vi har ytterligare spelare att tillgå och det känns bra. Vi har varit lite tunna nu under en period.”

Och fortsätter.

”Jag har hävdat att vi slagit ur underläge de senaste två matcherna och det lär vi få står fast vid när vi möter ett så kvalificerat motstånd som Kalmar. Men samtidigt vet vi att de kommer närmare en förlust och det skulle vara lägligt att ta den imorgon tycker vi. Det gäller att spela disciplinerat och inte göra så många misstag mot Kalmar för de har trygghet i sitt spel. Samtidigt måste vi vara kreativa i vårt anfallsspel och hitta de blottor som de ändå har i sitt spel. Kalmars omställningar och fasta situationer är ju något vi speciellt måste se upp med naturligtvis.”

Skadeläget?

” Det är positivt att Daniel är tillbaka och de andra är på bättringsvägen men det är en bit kvar. Det är svårt när det gäller bristningar. Man måste börja träna fotboll först innan man kan sia om hur lång tid det tar innan man är tillbaka”

En intervju med Daniel Andersson kommer senare här på hemsidan.