Truppen mot HIF – samt information om evenemanget

Publicerad 18 mars 2011

Roland Nilsson har plockat ut alla tillgängliga spelare i en artonmannatrupp inför morgondagens match. Eftersom det är Kentaro och SvFF som arrangerar matchen så kommer evenemanget kring matchen att skilja sig en del från Malmö FF:s hemmamatcher.

Träningsmatcher mot bra lag i all ära men en match som gäller titel, prestige och pengar slår högre. Det är en laddad trupp som springer in på Swedbank Stadions hyggligt gröna gräs imorgon och du är naturligtvis på plats.

Truppen
Dusan Melicharek
Dejan Garaca

Ulrich Vinzents
Ricardinho
Daniel Andersson
Pontus Jansson
Yago Fernandez
Filip Stenström

Wilton Figueiredo
Jeffrey Aubynn
Guillermo Molins
Jimmy Durmaz
Miljan Mutavdzic
Jiloan Hamad
Amin Nazari

Dardan Rexhepi
Agon Mehmeti
Daniel Larsson

Evenemanget
Du som varit på Swedbank Stadion när Malmö FF arrangerar fotbollsmatcher kommer att märka en del förändringar på Supercupen. All musik som spelas på stadion kommer att vara neutral, storbildskärmarna kommer inte att vara igång(däremot klockan och resultatdelen av skärmarna). Spelarna kommer att gå in till annan musik än MFF-hymnen och svenska nationalsången kommer att spelas innan avspark.

Dessutom kommer det att hållas en tyst minut för de jordbävningsdrabbade i Japan en stund innan avspark, cirka 15.15. Detta är ett beslut som Malmö FF varit med om att fatta.