Truppen mot DIF *Uppdaterad*

Publicerad 14 april 2011

Efter två raka segrar är det dags för bortamatch mot Djurgårdens IF på Stockholms Stadion. Johan Dahlin stannar hemma på grund av en lättare skada i magmuskulaturen. Dejan Garaca ersätter och samtidigt tar Amin Nazari åter en plats i truppen.

Johan Dahlin fick känningar i magmuskulaturen i slutet av Halmstadsmatchen och får stå över den här gången. Dejan Garaca, som är utlånad på s.k. 24-timmarskontrakt, hämtas hem från LB07 och följer med truppen till Stockholm. Tillbaka i truppen är också Amin Nazari som vilade mot Halmstad.

Truppen mot DIF
Målvakter: Dusan Melicharek och Dejan Garaca.
Försvarare: Daniel Andersson, Yago, Pontus Jansson, Ricardinho, Ulrich Vinzents, Markus Halsti.
Mittfältare: Wilton Figueiredo, Jimmy Durmaz, Guillermo Molins, Jiloan Hamad, Jeff Aubynn, Miljan Mutavdzic, Amin Nazari.
Anfallare: Daniel Larsson, Agon Mehmeti, Dardan Rexhepi.

Roland Nilsson om matchen
– Djurgården är ett väldigt aggressivt och spelande lag som löper mycket. man har utvecklat sitt spel från i höstas och det gäller att vara på tårna. Vi måste upp en nivå i passningsspelet jämfört med matchen mot Halmstad.

Fredagen den 15 april klockan 19.00, Stockholms Stadion, Djurgårdens IF- Malmö FF
Malmö FF:s supportrar samlas som vanligt på sektion X-Z på Stockholms Stadion och biljetter dit köper man via ticnet.
Klicka här för att köpa biljetter till MFF-sektionen på Stockholms Stadion

Följ direktrapporteringen från matchen på everysport
Fotboll skall ses live men om man av någon anledning inte kan närvara så följer man matchen bäst på Everysports direktrapportering.

Diskutera på Facebook
Vill man hålla sig uppdaterad och diskutera Malmö FF så kan man göra som över 26 000 andra himmelsblå nämligen följa oss på Facebook.