Truppen mot BoIS

Publicerad 23 maj 2007

Sören Åkeby tar starkast möjliga manskap med sig till torsdagens cupmatch mot Landskrona BoIS, och förväntar sig en tuff match mot ett lag som slåss för sin heder.

Truppen mot Landskrona BoIS:

Jonas Sandqvist, Håkan Svensson

Ulrich Vinzents, Gabriel, Christian Järdler, Anders Andersson, Behrang Safari

Johan Andersson, Daniel Andersson, Yksel Osmanovski, Ola Toivonen, Jon Inge Höiland, Joakim Nilsson, Marcus Pode, Jonatan Johansson, Guillermo Molins.

Skadelistan: Jari Litmanen, Junior, Jimmy Dixon, Philip Milenkovic, Anes Mravac, Niklas Skoog, Labinot Harbuzi, Edward Ofere.

Ett par förändringar i startelvan blir aktuella med syfte att spara spelarkrafter till söndagens allsvenska hemmamatch mot Gefle, men den trupp Sören Åkeby nominerat till cupmötet med Landskrona BoIS är onekligen starkast möjliga.

– Det blir en tuff match med derbykänsla mot ett lag som spelar för sin heder. Visst hade pressen på Landskrona lättat lite om de slagit ut MFF ur cupen… men kan vi visa samma fina attityd som vi gjort på sistone och få igång vårt spel tror jag vi kan göra en bra match, säger Sören Åkeby.

På skadefronten är Niklas Skoog och Labinot Harbuzi inne i fullt träning nu, men lagledningen väljer att ta det försiktigt i matchningen av de bägge, som inte är aktuella för spel innan speluppehållet för landskamper. Edward Ofere ska vara tillbaka i full träning på fredag och är sannolikt aktuell för spel på söndag.

Tobias Christoffersson