Truppen mot BK Häcken

Publicerad 25 mars 2011

Dags för allsvenskt genrep. Motståndet står BK Häcken för, ett lag som Roland Nilsson gillar att möta. Här är truppen.

Truppen mot BK Häcken

Målvakter
25. Dusan Melichárek
30. Dejan Garaca

Utespelare
2. Ulrich Vinzents
5. Miljan Mutavdzic
7. Daniel Larsson
8. Daniel Andersson
9. Wilton Figueiredo
11. Jeffrey Aubynn
14. Guillermo Molins
15. Pontus Jansson
16. Yago Fernandez
18. Amin Nazari(tillfälligt nummer)
19. Dardan Rexhepi
20. Ricardinho
21. Jimmy Durmaz
22. Filip Stenström
23. Tobias Malm
24. Agon Mehmeti
26. Jiloan Hamad

Roland Nilsson om matchen
– Vi har valt BK Häcken som motståndare i genrepet för att det är en bra motståndare som gillar att spela fotboll. Det brukar bli bra matcher när vi möter dem.

Information om evenemanget
Lördag den 26 mars möter vi BK Häcken på Swedbank Stadion klockan 14.00 i sista träningsmatchen innan Allsvenskan drar igång. Inga årskort gäller och kommer man sent inpå avspark kan det bli köer för att komma in. Vi tipsar därför om förköp och att komma i tid om man inte vill missa något av matchen.

Fotboll skall ses live och för att se genrepet betalar du endast 40 kr för ungdom (t.om 20 år) och 60 kr för vuxen (barn t.om 6 år går gratis). Grindarna öppnas klockan 13.00. Dessa biljetter säljs på ticnet och i MFF Shopen, samt i sex biljettluckor på östra sidan av Swedbank Stadion från 11.00 på matchdagen.

All ingång sker via ingång A(ståplats) och det kommer att vara tryckt ”Ståplats” på biljetterna men grindarna in till östra nedre sittplats är öppna så det är fri sittning eller ståplats som gäller beroende på vad man föredrar.
 
Vi ser fram emot en festlig start på året och hälsar alla hjärtligt välkomna!

Kan man inte se matchen på plats så finns det alternativ i form av direktrapportering på Everysport.com  (du kan vinna biljetter till hemmapremiären) samt direktsändning på Sydsvenskan.se