Tre(Fyra) frågor till Amin Nazari

Publicerad 02 februari 2013

”The sky is the limit Baby! the sky is the limit!”, skriker Amin Nazari ut efter dagens träning (Nej det gjorde han inte riktigt men full av självförtroende är han).

Trots att Amin Nazari varit lite småsjuk under Floridalägret har han ändå hunnit med att bli uttagen till U21-landslaget visa prov på fin fotbollstalang på träningarna.
– Jag har inte haft några skador och har därför kunnat träna på och då har självförtroendet pumpats upp

I vanliga fall brukar jag ställa tre frågor men till dig tänker jag ställa fyra. Du gör en fantastisk träning här idag och du har sett bra ut där hemma på försäsongen. Hur tycker du själv att det har gått?
– Tack så jättemycket! Jag har inte haft några skador och har därför kunnat träna på och då har självförtroendet pumpats upp. När jag sedan fick höra att jag var uttagen till U21-landslaget ökade självförtroendet ytterligare. Jag tycker det ska bli riktigt roligt att åka iväg till England. Det var längesedan jag var med i landslaget sist så det ska bli spännande.

Vad tycker du om lägret här i Florida?
– Underbart! Här är fina planer, fint område och USA är en fint land och just här är det skönt med värmen. Det känns som att man är i en film. Eftersom jag har varit lite sjuk har jag mest spenderat tid på rummet men jag har även hunnit med en del shopping.

Så här dagen efter, vad är dina tankar om matchen mot DC United?
– För egen del känner jag att det gick sådär. Jag går fortfarande på mediciner och kände mig väldigt trött på slutet. Som lag tycker jag ändå att vi försökte rulla boll men när de fick sitt 1-1-mål tappade vi och fick mest jaga boll.

Om vi bortser från fotbollen, vad har varit roligast här i Florida?
– Det har varit mycket men jag minnst inte riktigt. Någon drog en massa skämt men jag kan inte minnas vem. Annars har Concha varit väldigt skön och rolig. Han skojar ofta med mig och är riktigt schysst som person. Han är bra för truppen.

 

/Martin Östling