Tredje kvalet till Malmö FF e-sport

Publicerad 02 januari 2019 i Nyheter

Under mellandagarna spelades den tredje kvaltävlingen till Malmö FF e-sport på Stortorget i Malmö. Nu återstår bara en ytterligare kvaltävling innan finalen på Stadion.

Det bjöds på högklassigt FIFA-spel när cirka 40 spelare tog sig till Stortorget och deltog i den tredje kvaltävlingen till MFF e-sport som arrangerades under Vinterspelen den 28-29 december.

Den tredje kvaltävlingen togs hem av ett bekant ansikte, nämligen Ludwig Barlöv. Efter att ha kommit trea i kval #1 var det nu Ludwigs tur att boka sin plats i finalen på Stadion efter att ha besegrat Sami Mandas i finalen.

Som tvåa är Sami Mandas tillsammans med Ludwig Barlöv kvalificerade för finalen på Stadion, där åtta FIFA-spelare tävlar om en vinstpott på 50 000 kronor och chansen till ett professionellt e-sport-kontrakt med MFF.

Den 13 januari är det dags för den fjärde och sista kvaltävlingen innan finalen på Stadion. Kval #4 kommer att vara ett online-kval och vi återkommer med mer detaljerad information när kvaltävlingen närmar sig.

Kvaltävling till MFF e-sport

🎥 | Den tredje kvaltävlingen till #MFFESPORT lockade massor av grymma FIFA-spelare till Stortorget i Malmö!Nu återstår bara en sista kvaltävling innan finalen på Stadion. De två sista platserna i finalen står på spel i kval #4!Anmälan och mer info: http://mff.se/sv-SE/aktuellt/nyheter/Nyheter/2019-01-04_e-sport-kval4

Posted by Malmö FF on Friday, 4 January 2019

huvudpartners

officiella partners