Tre hemmamatcher på nio dagar

Publicerad 13 juli 2010

Efter VM-uppehållet så rivstartar Malmö FF med tre hemmamatcher på nio dagar. Läs mer om matcherna och hur man köper biljett.

Lördagen den 24 juli 16.00 – Allsvenskan – Malmö FF – AIK, Solna
Fjolårets mästare kommer på besök. Efter en minst sagt trevande vårsäsong så kommer man till Malmö med ny tränare och en handfull nya spelare bland annat Robert Åhman Persson. För MFF:s del gäller det att fortsätta med sitt fina spel och att minska gapet till serieledarna. Biljetter köper man i MFF Shopen eller på ticnet.se. Observera att Höstkortet inte gäller till denna match.

Klicka här för att beställa biljetter


Tisdagen den 27 juli 19.00 – Vänskapsmatch – Malmö FF – Fulham FC
Med årets tränare i Premier League – Roy Hodgson – vid rodret så blev Fulham ifjol årets sensation i den europeiska fotbollen. Bitter finalförlust mot Atletico Madrid i förlängningen i Europa League så sent som i maj månad. Nu laddar man med ny tränare i Sverige och matchen mot Malmö är en viktig del i uppladdningen för starten i Premier League bara två veckor bort. För Malmö FF:s spelare blir det en nyttig erfarenhet mot ett kvalificerat motstånd. Biljetter köper man i MFF Shopen eller på ticnet.se. Till denna match är det billigare att köpa förköp än på matchdagen. Inga årskort gäller till denna match.

Klicka här för att beställa biljetter


Söndagen den 1 augusti 16.30 – Allsvenskan – Malmö FF – GAIS
Göteborgs bästa fotbollslag under vårsäsongen kommer på besök. Det brukar bli jämna matcher både spelmässigt och resultatmässigt. Senaste fem matcherna i Allsvenskan har slutat 1-1, 2-2, 2-2, 1-1 och 0-0. Dags för en trepoängare för himmelsblått. Biljetter köper man i MFF Shopen och på ticnet.se. Observera att höstkortet inte gäller till denna match.

Klicka här för att beställa biljetter