Tre frågor till Pawel Cibicki

Publicerad 05 februari 2013

 

Lärlingen Pawel Cibicki berättar vad han lärt sig under dagarna i Florida och varför han valde att sjunga ”Var ska vi sova i natt” framför hela truppen

Vad känner du att du lärt dig här i Florida?
– Jag har lärt mig väldigt mycket. Framförallt har jag lärt mig att ta snabbare beslut, men det känner jag att det börjar komma. Sen är spelet mycket tuffare vilket har gjort att jag själv har börjat tuffa till mig. Sen älskar jag att vara här i Florida. Jag har aldrig varit här förut så allting är en ny upplevelse för mig.

Ni är många lärlingar i truppen och det hör mycket skratt ifrån er vilket tyder på att ni verkar ha kul. Vad är det roligaste som skett under dessa dagarna?
– Det är nog när jag fick sjunga. Jag kan absolut inte sjunga och sen började jag klappa i otakt vilket gjorde det hela ännu värre (alla nya spelare i truppen måste sjunga en låt och Pawel valde Perikles – Var ska vi sova i natt. reds.anm). Jag var så nervös att jag inte visst vad jag skulle göra så jag började klappa. Haha, jag vet inte riktigt vad jag tänkte. Anledningen till att det blev just den låten är för att jag var helt säker på texten.

Om du inte hade spelat fotboll och skulle köpa årskort till MFF:s matcher, till vilken sektion hade du då köpt?
– Sittplats. När jag tittar på fotboll vill jag kunna koncentrera mig på spelet. Men självklart uppskattar jag allt arbete som alla supportrar lägger ner, så jag tror att jag hade valt sittplats nära klacken.