Tre frågor till Kenneth Folkesson

Publicerad 07 februari 2013

Malmö FF:s materialare,Kenneth Folkesson, berättar vem i truppen som är slarvigast och hur det är att bo med de yngsta i truppen.

Vem i truppen är slarvigast?
– Haha, Ivo Pekalski! Han bryr sig inte riktigt om var han lägger sina saker och blir av med en hel del. Det finns inte för mig att säga för att uppmärksamma honom på detta. Jag tror ändå inte att han hade lyssnat så mycket. ”Det går inte att lära en gammal hund att sitta”, brukar man ju säga.

Här i Bradenton har du fått äran att bo med många av truppens yngsta spelare. Hur är de som sambos?
– Jag tycker att det är riktigt roligt. Jag får höra en hel del kan jag säga. Det är stor skillnad i deras olika konversationer jämfört med de äldre spelarna.

Vad har varit roligast här i Florida?
– Allt är bra här. Bara att få vara med är jäkligt roligt. Fast Pawel Cibickis taktkänsla när han försökte sjunga ”Var ska vi sova i natt” under inkilningen var nog bland det roligaste måste jag säga.