Tre frågor till Erik Johansson

Publicerad 31 januari 2013

Trots att MFF:s nya mittback, Erik Johansson, bara varit i klubben i några veckor känner han sig redan som en i gänget och vad lägret i Florida kan erbjuda honom.

Vad tycker du om lägret?
– Helt fantastiskt är det. Faciliteterna här är toppklass. Allt ifrån gym, tennisbanor till personalen som finns på plats, här finns verligen allt du kan önska dig.

Hur tycker du att gruppen är nu när du får lära känna den lite bättre?
– Det är riktigt bra trupp men väldigt bra människor som är lätta att ha att göra med.

Om vi bortser från fotbollen, vad är det roligaste som har hänt här i Florida?
– Det är att man har fått gå upp och sjunga. Alla nya spelarna måste sjunga en sång för resten av gruppen och jag valde att sjunga R Kellys ”I belive I can fly”. Varför det blev just den vet jag faktiskt inte. Det var den första låten jag kom att tänka på där jag kunde få ”waila” lite. Vilket var lite roligt då jag inte kan sjunga.