Träningspremiär och fem direktsända matcher i MFF Play Premium

Publicerad 09 januari 2023 i Dam,Herr,Nyheter

MFF Play Premium rivstartar säsongen 2023 med att sända årets första träning direkt från Malmö IP. Den närmsta månaden sänds dessutom fyra herrlagsmatcher och ett damderby mot HIF samt minidokumentärer, intervjuer och träningsreportage.

På måndagskvällen, med sändningsstart 17.50, sparkar Malmö FF:s dam- och herrlag i gång säsongen med den traditionella träningspremiären på Malmö IP. För er som inte kan vara på plats sänds träningen på MFF Play Premium. 

Träningspremiären blir starten på en intensiv månad av livesändningar som går vidare med mötet mot Randers FC på Malmö IP fredagen den 20 januari 14.00.

Utöver fyra herrmatcher och ett damderby mot Helsingborgs IF kommer det på MFF Play Premium att publiceras videomaterial som exempelvis Henrik Rydströms första genomgång med laget, en inifrån-skildring av träningspremiären på Malmö IP samt intervjuer och träningsbilder från så väl herr- som damlag.

När herrlaget den 30 januari åker på träningsläger till Estepona kommer MFF Play Premium att ta med dig till insidan av vardagen för herrarnas A-lag.

MFF Play Premium erbjuder – via en alldeles nyuppdaterad plattform – också historiskt material som samtliga årskrönikor de senaste tio åren, dokumentären Mackan om Markus Rosenberg samt en lång rad avsnitt av Vi är Malmö, varav de senaste handlar om Ola Toivonens sista match samt Åge Hariedes sista resa och nästa om fjolårets stora genombrottsman Hugo Larsson.

Teckna ditt abonnemang och se kvällens träning på Malmö IP här.

huvudpartners

officiella partners