Träningsmatcherna spelas på Malmö IP

Publicerad 22 februari 2012

På fredag gör Malmö FF hemmadebut genom att möta Odense BK och Kristianstads FF i två träningsmatcher på Malmö IP. Här är lite information gällande matchen.

A- och U21-match
Malmö FF spelar två matcher på 102-årsdagen. En A-lagsmatch klockan 14.00 mot Odense BK och en U21-match klockan 16.00 mot Kristianstads FF A. På onsdagsmorgonen blev det klart att matcherna spelas på Malmö IP.  

Väderprognos
Klicka här för att se femdygnsprognos från SMHI

Malmö IP
Grindarna öppnar klockan 13.00 och vi kommer att ha sex biljettluckor öppna. Priset är 60:- för vuxna och 40:- för ungdomar till och med 20 år. Var beredd på att visa legitimation. Endast kontant betalning. Hjälp oss gärna med att ha jämna pengar tack. Årskorten gäller inte.
Det är fri placering på läktarna förutom eventuellt avspärrade områden. Kom i tid!

Parkering
Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till Malmö IP i form av parkeringshus, parkeringsplats och gatorna i närområdet.

Servering
Det kommer att finnas försäljning i form av grillad korv, läsk, kaffe och kaka

Souvenirförsäljning
Det kommer även att finnas möjlighet att värma sig genom att köpa mössor, halsdukar och andra souvenirer på plats.

Följa matchen på nätet?
Vi får en del frågor om våra träningsmatcher kommer att visas på något sett exempelvis via en stream. Tyvärr har vi ingen partner detta år som kan hjälpa oss och vi har själv varken kunskapen eller ekonomin att genomföra en produktion med den höga kvalité vi vill ha. Däremot så ser det ut som om hemmamatcherna kommer att filmas så att målen kan visas i efterhand.

Årsdagen i sin helhet
10.00-19.00 Årskorten kan hämtas i biljettluckorna på Swedbank Stadion
10.00-18.00 Årsboken kan hämtas av medlemmar i MFF Shopen
13.00 Blommor läggs på den plats där Malmö FF bildades för 102 år sedan.(parkeringen gredvid Malmö IP. FV:s Ordensmästare Jan-Anders Hybelius håller ett hyllningstal till Malmö FF
14.00 A-lagsmatch Malmö FF – Odense BK på Malmö IP
16.00 U21-match Malmö FF – Kristianstads FF på Malmö IP