Träffa Karriärakademin på TODO-mässan

Publicerad 05 november 2015 i Nyheter

Idag och imorgon kan du som ung arbetssökande träffa Karriärakademin på TODO-mässan i Malmö. Kanske leder mötet till ett spännande jobb på något av MFF:s samarbetsföretag.

Karriärakademin jobbar för att matcha unga arbetssökande malmöbor med Malmö FF:s samarbetsföretag. Nu är vi på plats på TODO-mässan i Malmö för att träffa nya bekantskaper.

– Vi försöker hitta folk till Moelven som är ett av våra samarbetsföretag. Vi söker en kille eller tjej mellan 18-29 år som har körkort och är praktisk lagd. Det är en nykomponerad tjänst som är lite allt-i-allo. Ett omväxlande och kul arbete, säger Ivo Konjevod, ungdomsansvarig på Karriärakademin.

Karin Heri som är Karriärakademins verksamhetsledare ser fram emot mässdagarna.

– Det är naturligtvis ett bra forum där våra målgrupper finns. Dessutom är det bra för oss att nätverka med andra aktörer där kanske nya samarbetspartners finns.

– Förhoppningen är att vi ska få in cv till den här tjänsten och att fler får upp ögonen för att vi finns. Även om den här tjänsten kanske inte passar alla kan det dyka upp något framöver som passar bättre, säger Karin Heri.

Gilla Karriärakademin på Facebook för att se nya tjänster.

Besök Karriärakademin på TODO-mässan i monter B21

Torsdag 5/11: 09-15
Fredag 6/11: 09-15

Läs mer om Karriärakademin

huvudpartners

officiella partners