Tobias Sana lämnar Malmö FF

Publicerad 08 juli 2017 i Nyheter

Malmö FF och Tobias Sana har kommit överens om att avsluta kontraktet mellan parterna i förtid. Den 27-årige mittfältaren har skrivit ett nytt kontrakt med danska AGF.

Tobias Sana kom till Malmö FF i januari 2015 från holländska AFC Ajax. Sedan ankomsten för drygt 2,5 år sedan har han spelat 31 allsvenska matcher, varav elva under fjolårets säsong som slutade med klubbens 19:e SM-guld. Utöver SM-guldet medverkande han i föreningens starka insatser i Champions League-spelet 2015.

Malmö FF tackar Tobias Sana för hans insatser för föreningen och önskar honom lycka till i framtiden.

Daniel Andersson, sportchef Malmö FF

”Klubben har haft stora framgångar under tiden som Tobias varit här. Han har haft sin del i dessa även om han inte har spelat så mycket. Som person är han en bra kille som alltid är på gott humör och hans positiva energi smittar av sig på de andra i truppen. Men Tobias har inte riktigt fått ut hela sin potential här och därför har vi kommit överens om att avsluta kontraktet i förtid”.

Tobias Sana

”Jag vill tacka för min tid i Malmö, det har varit en ära att ha fått spela i den himmelsblåa tröjan. Jag vill tacka mina lagkamrater och önskar dom all lycka i framtiden! Sen sist men inte minst vill jag tacka alla underbara Malmö-supportrar för allt ni har gjort för mig! Ni är grymma och sjung Malmö till CL, jag vet att ni klarar det, ni är grymma! Tack för min tid, Mvh Tobias Sana”.

huvudpartners

officiella partners