Tio frågor till Rebecka Holm

Publicerad 01 februari 2021 i Dam,Nyheter

Lär känna damlagets mittfältsspelare Rebecka Holm som berättar om sina personliga mål för säsongen, vilken match hon ser fram emot mest och vem som tränar hårdast i laget.

Rebecka Holm om…

Att träna med restriktioner:
Först och främst är det kul att vara tillbaka efter ett långt och ofrivilligt uppehåll. Bara att få träffa alla igen! Nu tränar vi i grupper av åtta och jag tycker faktiskt att det fungerar bra. All credd till ledarstaben som har fått ihop bra träningar med kvalitet och fart. Man tänker nästan inte på att vi tränar i mindre grupper.

Huvudtränare Fredrik Jahnfors:
Han är väldigt mån om gruppen. Ser till att alla har det bra och tar även fram individens bästa. Han är bra taktiskt också så det är en komplett tränare, både fotbollsmässigt och socialt. Det är extra kul att vi inför året har fått in fler personer i ledarstaben: assisterande tränaren Jeff och vi har också fått in fler duktiga sjukgymnaster och fystränare.

Vilken spelare som kommer sticka ut lite extra i år:
Elin Björklund. Hon är hundraprocentig i allt hon gör. Otroligt lojal spelare som ger allt på och utanför plan.

Vem som gör flest mål under säsongen:
Jag tror på Emelie i år igen.

Vem som tränar hårdast i laget:
Elin är flitig. Även Beatrice och Saga.

Rebecka Holm när hon skrev på för MFF i mars 2020.

Sina personliga mål för säsongen:
Att ta ytterligare kliv i allt jag gör. Förbättra varenda del av mitt spel egentligen. Göra saker snabbare och försöka ta ett större ansvar i laget.

Vem hon umgås mest med i laget:
Melina. Vi bor tillsammans! Hon är min bästa vän också. Det är ett väldigt härligt gäng och jag trivs med alla i laget men jag umgås mest med Stina, Elin och Saga, förutom Melina då.

Vem som hörs mest i omklädningsrummet:
Madde.

Vad hon gör på fritiden:
Kollar på fotboll! Det är nog det jag gör mest. Serie A, Premier Leauge, Champions League – både damer och herrar. Sen gillar jag att vara ute och promenera, träna och umgås med vänner.

Vilken match hon ser mest fram emot under säsongen:
Seriepremiären mot Lindeborg. Men vi har också min moderklubb, Veberöds AIF, i serien. Så det blir fint att komma tillbaka till Romelevallen. Där har man tillbringat många timmar!

huvudpartners

officiella partners