Tinnerholm: ”Vi visade att det är tufft att komma hit”

Publicerad 01 oktober 2015 i Nyheter

Direkt efter förlusten mot Real Madrid hade Anton Tinnerholm svårt att hitta några glädjeämnen. Men han var nöjd med hur laget visade aggressivitet på planen och satte standarden från början.

I matchens allra första närkamp tryckte Anton Tinnerholm ut Cristiano Ronaldo långt över sidlinjen. Det satte standarden för MFF:s tuffa närkampsspel som gjorde det svårt för Real Madrid.

– Jag tycker att vi var lite snälla mot PSG. Nu tryckte vi till dem och fick några gula kort. Det visar att det är tufft att komma hit. Vi satte standarden från början, säger Anton Tinnerholm.

Högerbacken stod för en stark insats både defensivt och offensivt. Men själv ville han bara glömma matchen direkt efteråt.

– Jag krigar på och springer en del men vi förlorar så det inte mycket man tar med sig från den här matchen just nu. Vi står upp bra och är lite fulare idag. Det är åtminstone ett steg framåt jämfört med matchen mot PSG.

Anton Tinnerholm var inblandad i flera situationer där MFF hotade bortalaget. Kanske kunde han ha fått en straff när han blev knuffad i ryggen efter att ha brutit sig in i Real Madrids straffområde i andra halvlek.

– Jag har inte en tanke på att lägga mig.  Jag är väl lite för svensk där. Touchen blir lite lång och det ligger väl i min natur att inte slänga mig.

– Vi har också några andra lägen i andra. Det sista lilla skiljer även om de vinner rättvist, säger Anton Tinnerholm.

huvudpartners

officiella partners